Cumparaturi online apa Kangen

Beneficii apa alcalina Kangen: Ce este apa alcalină? În teorie, atunci când există un dezechilibru în organism adăugarea unui compus alcalin, în acest caz apa Kangen, ajută la neutralizarea acidului din sânge. Însă studiile care au analizat această apă nu au găsit prea multe dovezi că ar fi cu mult mai benefică decât apa obișnuită. Vezi mai multe informatii pe https://apaionizata.com/apa-kangen-pret/.

Apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ. O valoare ridicată ORP (în numere pozitive) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de oxidare. În termeni generali, pentru oameni, o valoare ORP pozitivă sau ridicată este mai indicată pentru exteriorul corpului (curățare și dezinfectare). O valoare redusă a ORP (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial de antioxidare mai mare și este ideală pentru consum oral. La fel ca pH-ul, valorile ORP reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei. Consumul de Apă Kangen poate încetini procesele de îmbătrânire și ajută la prevenirea apariției unor boli cronice precum diabetul.

Dar ce este această apă alcalină? Este tot o apă însă cu un pH mai ridicat decât apa la robinet; pH-ul neutru este de 7 iar orice valoare peste această valoare este considerată bazică sau alcalină. Un pH mai mic de 7 este acid. Apa de la robinet are un pH aproximativ de 7 iar apa alcalină ajunge la un pH de 8-9. Alcalinitatea apei este oferită de sărurile și metalele adăugate în procesul de producție.

Singurele studii care recunosc beneficiile apei alcaline sunt finanțate de companiile producătoare. Atunci când echipe independente de cercetători au repetat experimentele, rezultatele nu au fost similare datelor prezentare în reclame. Singurul beneficiu demonstrat este că hidratează organismul, însă același lucru este realizat și de apa obișnuită.

Apa Kangen (apa alcalină) : Aparatele de apă filtrează clorul și alte impurități care se găsesc în apa potabilă, apoi separă hidrogenul și oxigenul printr-un proces cunoscut drept electroliză. Acest proces adaugă un electron hidrogenului, formând o nouă moleculă numită gaz diatomic de hidrogen molecular. Când această moleculă este adăugată apei de la robinet, rezultă apa alcalină Kangen® puternic antioxidantă. Oxidantul, prin definiție, este un agent de oxidare, în timp ce anti-oxidantul este orice substanță care încetinește sau previne oxidarea unei alte substanțe chimice. În organismul uman, oxidarea și leziunile provocate de aceasta au dus la multe dintre bolile moderne cum ar fi cancerul, bolile cardiace și diabetul. Antioxidanții, pe de altă parte, acționează pentru a îmblânzi radicalii liberi (sau substanțe chimice foarte reactive) din organism care au potențialul de a dăuna celulelor și de a cauza boală. Citeste mai multe informatii pe acest site apa kangen.

Termenul Kangen înseamnă “reîntoarcerea la origini” în limba japoneză. Apa Kangen® este o apă puternic alcalină, produsă de dispozitivele de ionizare şi filtrare Enagic. Timp de peste 40 de ani, apa Kangen® a fost utilizată în Japonia pentru a ajuta la redarea stării originale, alcaline a organismului. Aceste aparate pot transforma apa obişnuită de la robinet în apă de băut sănătoasă, alcalină, cu gust proaspăt. Apa Kangen® este superioară apei de la robinet şi apei purificate. Apa Kangen® are potenţial de oxido-reducere negativ sau ORP.